luni, 17 decembrie 2007

Craciun cu Smokie

Aseara am fost la mult anuntatul, mult asteptatul concert cu Smokie. Cu o intarziere de doar 3o de minute( se pare ca-mi place sa cronometrez asta). Terry Uttley ( only original member, bass, vocals) , Mike Craft (lead vocals, rhythm guitar), Mick McConnell(lead guitar, vocals),Martin Bullard (keyboards) si bineinteles Steve Pinnell la tobe au ridicat sala in picioare aproape imediat desi proportia tineri (around 20s) – varstnici ( around 50s) a fost egala. Am dansat si am cantat ( a se cici urlat, motiv pentru care azi n-am voce) o ora si jumatate, Somkie au cantat toate hit-urile lor de aur, no Christamas song, si nicio melodie de pe Nashville Album care mie personal imi place enorm de mult ( btw, daca-l vedeti prin oras, pls. let me know, eu l-am avut original, dar l-am pierdut :( ).
Concertul a avut loc la Sala Polivalenta din parcul Tineretului, desi nu stiu daca este cea mai buna locatie pentru un concert, mai ales cand sala are forma unui dreptunghi, majoritatea locurilor fiind pe lungime, iar boxele si scena pe latime, astefel incat sonorizarea ‘ in dunga’ nu a fost cea mai grozava ( am avut locuri foarte aproape de scena, pe una din laturile mari, what can I say, Mike Craft are un profil frumos).

Anyway, ma bucur enorm ca am resusit sa merg la concertul lor, il asteptam de multa vreme, iar la concert am mers cu….my parents :D.

4 comentarii:

Anonim spunea...

nice :)
a fost si patricia si s-a suparat ca a avut ceva probleme cu locurile. dar concertul i-a placut si ei.

YukiAme spunea...

da, nu cred ca a fost singura, mai erau si altii; nu au fost plasatoare, doar un fel de ' indrumtaori' de loc;
a fost un pic aiurea, deoarece in presa au anunat concertul la ora 20, desi pe bilete era trecuta ora 19, iar multi au venit in jur de 8.

puisorul cufurit spunea...

Eu personal n-am mai mers la un concert cam de multisor. Poate ar trebui sa ma mai ocup si de cultura mea muzicala, in afara acestei adevarate institutii pe nume winamp.

YukiAme spunea...

pai nu ne scoate miercuri simona din casa? ;)