duminică, 16 decembrie 2007

Staurday evening

Sambata seara cu nada, dorin si creata, una dintre cele mai placute seri de samabata.
Am avut vin, buuuun vin :D, fructe in vin, geniale, fursecuri si biscuiti de tot felul si mai ales good company and good conversation.
Casa nadei arata super, cu tot felul de chestii home made, de ei made, in baie am gasit un cosulet cu sapunuri, 10s again nada for the olive oil soap form Crete :*, nu am avut timp sa rasfoiesc bibiloteca sau sa smotocesc pisica, dar urmeaza cat de curand ( desi cred ca o sa ma smotoceasca ea pe mine, partea a 2-a).
Poze aici si aici.

In alta ordine de idei, bunic-miu a cazut in beci si si-a rupt piciorul; azi la pranz am gusta din vin si am ajuns la concluzia ca gipsul e perfect justificat :D

4 comentarii:

Anonim spunea...

how nice:).ma bucur ca te-ai simtit bine si ca ti-a placut :)
you must come again!

nu stiu daca sa-mi para rau de gipsul bunicului tau; the wine must taste really good :). e nasol ca acu n-o sa mai poate cobori in beci sa-l mai deguste :P

PS nu era nevoie sa pui 2 linkuri; de fapt, e doar unul ;)

YukiAme spunea...

stiu :))))
vinul e demential, daca mai beau nitel zbor in creta :D

puisorul cufurit spunea...

Una din fotografii mi s-a parut foarte familiara si nu stiam de ce. Pana am realizat ca e vorba de o strachinuta la fel cu cele din care mananc si eu si de care nu ma despart. :))

Anonim spunea...

@ Yukiame: am uitat sa-ti spun - cosuletul cu sapunuri e idee imprumutata de la nycthantes. tot de la ea sunt si cosuletul 'per se', unul din sapunuri si lumanarea in forma de frunza din el :)

@ puisorul cufurit: nice; si noi mancam, every day, din strachinutze. in cea din poza erau fructe fierte in vin :)