duminică, 9 decembrie 2007

Weekend-uri concertistice

Sambata trecuta in Laptarie, Ada Milea, dar despre asta a scris Gramo;
Vinerea asta, pe 7.12.07, Sarmalele Reci la Muzeul Taranului Roman, in Clubul Taranului mi-am luat buletinul de sarmalist, am asteptat 40 de minute ca sa inceapa ( ca si la Iris), am ajuns la concluzia ca trebuie sa bei cel putin o bere ca sa-ti placa si sa canti din toata inima “ Ana are mere, Gina are pere” si sa ai revelatii filososfice ascultand “ Violeta duce galeata la gunoi”, iar “Telefonul nu mai suna” a fost mai adevarat ca oricand atat in spirit cat si in prezenta fizica, mai putin regretul.
Luni pe 16 dec. la Sala Polivalenta Christmas with Somkie, abia astept, mi-am luat bilet de acu’ o luna, si da, la mine lunea face parte din weekend.
Tot vineri pe 7.12.07 a fost concert aniversar Phoenix 45 de ani, big ciuciu, primul concert aniversar, tot 45 de ani a fost pe 19 nov. la Teatrul National din Bucuresti, unplugged, unde biletele au costat intre 100 si 300 de EURO, nu mi s-a parut corect fata de fani, asa ca o sa tip de fiecare data cat ma tin plamanii “ Ea studiaza tantra” in loc de “ Spune-i mirelui” pentru ca stiu ca n-o sa mai doarma nopatea Nicu Covaci ca m-am supart eu.Pacat!

later edit, adica sambata,pe 15 dec. cand m-am prins si eu ca DUMINICA e 16 nu luni!bine ca nu m-am trezit luni :P

2 comentarii:

puisorul cufurit spunea...

Nice blog, imi place. Pacat ca postezi atat de rar, pt ca scrii frumos... Multumesc pt link si pt interesul acordat, am pus si eu link catre blogul tau... Multa bafta, la multe posturi frumoase si de-acum incolo!

YukiAme spunea...

merci:)
eu de-am gasit pe Gramo, am intrat la tine and I had fun :)