sâmbătă, 8 august 2009

carti in vacanta

pana acuma 2. "Zilele regelui" de Filip Florian, multam multam mult Brightie si Realdo, super carte, cea mai buna pe care am citit-o in ultimele luni, de fapt am devorat-o in 2 zile pe plaja, ma sculam diminata intrebandu-ma ce mai face Siegfried, o carte despre un dentist, un rege si-un motan care-si scrie amorurile pe tapiteria scaunelor, pagini absolut superbe.
A doua, " Vineri sau viata salbatica" de Michel Tournier, achizitionata din dugheana( ca nu mai e cort) Humanitas din Vama, sau cum ar fi fost "Robinson Crusoe" daca Vineri nu devenea servitorul sau.


In alta ordine de idei, ne-am luat matza acasa, desi cand am plecat la mare stiam ca o sa ramana la ai mei si mai si pusesem ochii pe niste matzi frumosi si pufosi din Vama, chiar vorbisem sa luam unul, pana la urma ne-am decis ca nu putem fara Zuma noastra ( care s-a mai cumintit si a devenit mai lenesa cat am lipsit noi), dar tot am luat pana la urma un pisic din aia pufosi, nu, n-avem doua matze acum, l-am dat fetitei gazdei la care am stat, gazda pe care nu o mentionam, dar nici n-o recomandam.

5 comentarii:

Andre spunea...

eeeeeeei, Zuma e din nou cu voi , ce bine ;))

Pun prima carte pe 'lista de contrabanda', sa o aduca dl Andre cat de repede.

Yuki spunea...

oo, da, o sa-ti placa mult; si daca tot aduce Filip Florian sa aduca si " Baiuteii"( tz) aparuta tot la Polirom, scrisa impreuna cu frate-sau :)

brightie spunea...

cu drag. :)
au facut astia dugheana de carti in vama? foarte inspirati.
noi o sa tinem minte kilometri batuti cu pasul prin giurgiu dupa o librarie tout la vie. :))
n-am apucat sa va povestim en detail ce inseamna librarie in asa-numit orasul giurgiu, da' pot sa fac un brief acus: pixuri si plusuri :)).

Andre spunea...

Alioooooooo

Mi se pare mie ori fuse ori vine ziua lui conu Alecs?

;;)

Andre spunea...

Daca fuse si se duse apai sa-ti traiasca, la multi ani conului cu intarziere iar daca vine dixtractie faina si o bere de la mine (d-aia neagra cu guler;))))