luni, 19 iulie 2010
pasta de peste cu poze facute de mine
2 conserve cu ton in suc propriu sau apa
8 sporti afumati
2 galbenusuri de ou care trebuiau sa fie fierte moi, dar au iesit tari
zeama de la peste
zeama de la o lamaie
o lingura ulei de masline
niste piper
un blender sau un robot de bucatarie
probabil ca ati observat sau probabil ca nu ati observat ca pozele de la manacurile mele arata foarte bine; asta pentru ca sunt facute de dear husband care in timpul liber se ocupa cu fotografie la nivel amator profesionist. dar azi dear husband era la serviciu asa ca m-am hotarat sa-mi pozeze singura mancarea. Imi cer scuze pentru calitatea pozeleor, but belive it or not, i did my best :D
( am folosit un nikon d60 cu un obiectiv de 50 mm cu focus manual--pe care obviously n-am stiut sa-l folosesc :P)
Executia in pasi:
1. am pus ouale la fiert.
2. am bagat o masina de budigai la spalat.
3. am deschis conservele de ton si am scurs zeama intr-un castronel
4. am decapitat si decozificat sprotii.
5. m-am dus sa inchid geamurile pentru ca incepuse ploaia aia naspa cu vand si grindina
6. am verificat masina, era tot in baie.
7. am stins focul la oua
8. am curatat ouale si am observat ca le-am fiert prea mult.
9. am pus in blender tonul, sprotii bucatiti, zeama de la jumatate de lamaie, de fapt toate ingredinetele si am blenduit cu spor pana a rezultat o pasta, adaugand din cand in cand zeama din peste ca sa omogenizez.
10. am pus pasta intr-un castron si a venit zuma s-o miroasa.
11. a venit dear husband acasa si a mancat-o cu paine prajita. a spus ca-i foarte buna :)
12. am scos pozele si am observat ca am facut vreo doua cu capacelul pus la obiectiv.
13. dupa ce termin de scris asta ma duc sa pun budigaii la uscat.
enjoy :)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
:))) tre' neaparat sa ne informezi daca sau uscat budigaii!
p.s. mi-i dor de voi, bre.
Trimiteți un comentariu