sâmbătă, 24 noiembrie 2007

un targ, cateva carti, multe tentatii

Am fost la Gaudeamus. 6,5 ore, dintre care una pe scari la un fruct de vorba cu nada si patricia ( nada banane, eu si patricia mere), 3 la carti, edituri si vorba printre, iar restul de 2,5 pe drum( dus-intors).
Ce-am luat : " Cultural Theory and Popular Culture--a reader--" ( deja ma simt mai desteapta :D) de la Longman, " mitologia stiintifica a comunismului" de Lucian Boia, 
Humanitas, " Misterul Catedralelor" de Fulcanelli ( habar n-am cine e :P) si material didactic : "London", Penguin Readear, " A Hisory of Britain Through Art"  si " The Musicians of Bremen".
Ultimele 2 sunt luate de la depozitul de carte distributie--cred--, foarte ieftine 9 ron fiecare; am scotocit in niste cutii, imi pare rau ca nu am avut timp mai mult sa scotocesc mai bine 
deoarece toate cartile erau foarte iefine acolo. La Longman nu au putut sa-mi dea bon, a rams sa-mi trimita factura prin posta, nu aveau casa de marcat, computer, doar un calculator mic de birou-- strange--,in timp ce Humanitasul era dotat cu 3 laptop-uri.
Nada si-a luat "Printesele"--beautiful, beautiful book-- de la Velant( they have tea and cookies there :D), iar Patricia a ramas sa vada.
Toate cartile au reducere de 20 % , dar pentru Polirom puteti sa mergeti la libraria lor de langa Facultatea de Sociologie unde beneficiati de aceeasi reducere tot timpul, so save de money for other books at the fair.
imi pare rau ca n-am avut timp si rabdare mai multa, multe, multe carti, multe lansari, putine zile.

2 comentarii:

Anonim spunea...

congratz on the new blog! si pe mine ma bate gandu' de mult timp sa ma mut pe alt server. si o s-o fac in curand :) i'll let you know. mi-ai luat-o inainte :P
a fost misto la targ, doar ca eram io un pic prea zburatoare. si te-am mai si tinut mult dupa mine :D sorry again.

YukiAme spunea...

o, merci, abia astept noul blog ;)