duminică, 18 aprilie 2010

ce-am gatit azi: teasing

retetele saptamana viitoare ca nu mai poci acu din motive de stat toata ziua la computador cu treba pt. job.

pollo cacciatore...simplified :D

LE: PREPARARE

1. curatam/ spalam pulpele de pui si le punem intr-o tava cu ueli si o ceasca de apa, piepr si 1 linguria patrunjel uscat si dam la cuptor vreo ora.

2, Intre timp preparam sosul: doua cepe medii ( sau una mare si una mica) se taie rondele, la fel si 3-4 ardei capia. calim ceama, adaugam ardeii, apoi 2 linguri pasta de tomate + 1 ceasca apa. Punem sos de rosii ( 500 g), sare, pier, patrunjel uscat, lasam sa fiarba la foc mic.

3. cand e gata puiul punem sosul peste si mai dam la cuptor vreo 15 min, foc mic. iese la gust identic cu pollo caciatore, dar cu mult mai putina bataie de cap :)


primele mele briose :D :D




si cea mai tare placinta de mere ever


Un comentariu:

cosmacpan spunea...

huh, bine ca sunt primul...ca nush drept daca Alex e in toate apele lui cu asemenea instrumente de tortura...si banui ca a suportat cu stoicism si fara sa carteasca...
acu inteleg de ce barbatii se sacrifica mai mereu...si sigur nu o fac din stoicism...dar cine sa poata rascumpara toate chinurile lui Sisif ridicand pana la gura atatea si atatea poveri? grele e zilele cand trebuie sa faci fatza la astfel de viclesuguri...caci dulceata brioselor trebe clatita cu o gura de vin frageziu iar moleseala placintei de mere "ever" trebe intarita cu un amaretto cat despre cealalta nici nu vreau ca sa ma gandesc macar in ce si-ar ineca suferinta...da cred ca tit in vin si-ar indrepta canoea sinucigasa...