duminică, 9 ianuarie 2011
chec cu portocale si cioco
Ingrediente:
5 oua
200 g faina
200 g zahar
1 praf de copt
1/4 cana ulei
1 esenta de portocale
coaja de portocale confiata ( eu am avut productie proprie)
4 cuburi de cioco( 2 amarui si 2 dulci, sau cum vreti)
Preparare: se bat albusurile spuma cu 3 lg de zahar. Galbenusurile se freaca cu restul de zahar. Se amesteca faian cernuta si praful de copt. Se adauga treptat in crema de galbenusiri, se incorporeaza uleiul si esenta de portocale. La final se aduaga albusurile spuma, cu miscar ample.Se toarna in tava, se presara coaja de portocale taiata marunt si cioco rasa sau cubutita mic.
enjoy :)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
5 comentarii:
OOOOH!!!!!!
oh, wow, that was fast in interesting. eu tocmai eram pe la tine la poze :)
The Internet works in mysterious ways :))
Arata delicios si cred ca are si un gust demential! Cum sunt lesinata dupa portocale si ciocolata (combinatia este divina, ce mai) o voi presta cat de curand posibil!
Simona: asa e, combinatia cioco-porto rules :D( mai ales daca e cioco neagra :) )
Trimiteți un comentariu