luni, 24 ianuarie 2011

Frenzy cooking

Deoarece ni s-a stricat frigiderul si ne-a lasat cu fundu'n balta (pardon, cu papucii), m-am apucat frenetic sa gatesc tot ce era crud prin el si sa ma rog la doamne doamne sa tina vremea rece pana terminam mancarea sau reusim sa-l reparam pe asta sau sa luam unul nou. ( dat fijnd situatia noastra de chiriasi nu stim cine are obligatia sa-l repare si in cat timp).

Anyway, cateva din produsele muncii mele:
saratele
mini-pizze

vaguely burnt lasagna ( ca mai aveam si alta treaba)

la care se adauga friptura de gaina de tara ( sarumana mama si mama Cati) si supa de gaina de tara.

Cu parere de rau am sacrificat o punga de mazare congelata si tartita gainii cu care planuiam sa dau gust unui pilaf de pui fara pui in viitorul nu foarte indepartat.

4 comentarii:

ionuca spunea...

Dacă frigiderul e al proprietarului, evident că el trebuie să-l repare/înlocuiască. Sper să facă.

ana spunea...

daca nu a fost vina voastra proprietarul...insistati daca refuza pentru ca este obligatia lui sa asigure functionalitatea apartamentului. eu in ultimii ani am schimbat 4 apartamente si am tot avut astfel de probleme. trebuie sa te tii de el pentru ca de obicei mizeaza pe faptul ca locatarii nu stiu mare lucru

brightie spunea...

vreau si eu reteta la saratele plssss :)

Yuki spunea...

ionuca, ana, 10s :) pana la urma ne-am intels cu gazda, noi acoperim un sfert din costul reparatiei si ea restul, whcih is ok :)

Brightie: sure. Un aluat foetaj din comers pe care-l ungi cu-un ou batut si pui pe el ce ai in frig: branza, cascaval, mac, chimen, masline,sos de rosii, ce te inspira :) . Le tai cu formele, ritia sau cutiul si dai cuptor in tava cu hartie de copt pana-s gata ( cam 15 min) :)