marți, 11 martie 2008

Bebe tine un nou regim

disociat, de data asta,adica intr-o zi doar fructe, in alta lactate, apoi doar carne si apoi legume, fara paine, dulciuri sau grasimi de orice fel.



Bebe, day one , fructe: 3 banane, 2 felii de portocala, sper seara aveam o Bebe moarta de foame.

Bebe, day two, lactate; dintre lactate, lui Bebe nu-i place decat smantana( pe care o mananca asociat la orice fel de mancare, fie ciroba, tocanita sau desert) ; dupa ce s-a chinuit cu 3 ligurite de branza, a trecut la cascaval afumat, apoi din nou la barnza; déjà verbul ‘ a manca’ si cuvinte ca ‘ mic-dejun’, ‘ parnza’, ‘ cina’ sunau a ideal greu de atins.

Bebe, day three, carne: Bebe foarte fericita, ziua ei preferata, din pacate a picat pe 9 martie de macinici si privirea i-a ramas fixata pe niste opturi moldovenesti, primite de la baba de alaturi ( care gateste oribil, si Bebe stie asta)

Bebe , day four, legume: Bebe nu mananca legume; niciodata; cel mult cartofi si aia cu smanatana; foamea era mare, si-a cumparat o salata de cartofi fierti si varza rosie de la Everst la care a adaugat borcoli si morov fiert; a baut apa in care a fiert broccoli si morocvul. Era foarte convinsa ca e buna, best thing she’s ever eaten.
Spre seara gratar de pui pe care si l-a pus in salata( ii ramasese de la paranz); la urma urmei puiul e tot o leguma, doar creste in gradina, vorba lui Alex.

Bebe, day five, iar fructe: dimineata legume, la pranz pere si cereale Fitness, pe care le mananca in fata calculatorului.

--va urma--

9 comentarii:

alex spunea...

=)) nice one, baby! abia astept continuarea :D

Anonim spunea...

gizas, saraca de ea. nu merge asa, sa stii; adica sa stie. mie, cand mi-a ordonat doctorul sa slabesc, mi-a fost teribil de greu. she really should see a doctor before. anyway, nimeni (in their right mind) nu o sa-i recomande o dieta ca cea pe care o tine.

Anonim spunea...

hai mai bine sa ne dam cu rollele in herastrau.
(Da ia zi, cat a slabit Baby )

YukiAme spunea...

nu e Baby, e Bebe ( adica sor'mea :D); opan acum 1 kg; treb vreo 8 dupa doua saptamani de regim :D :D
Baby n-are nevoie sa slabeasca,e perfect asa cum e :)

doro spunea...

io tot ca porcu' mananc :D

YukiAme spunea...

da John, da' ce, tu esti cat bebe? :P

Simona spunea...

multa bafta...ce sa zic...eu incerc...si nu-mi iese :-s :((
dar....o sa ating eu obiectivul ala 54-55 la un moment dat(timpul e relativ asa ca nu are rost sa ne incurcam in asemenea detalii)

puisorul cufurit spunea...

Eu mananc ca un porc pus la ingrasat. Cand am ce. Cand n-am... n-am. In ultima vreme am avut, prin urmare lumea incepe sa rada de mine ca s-au dus naibii pernutele alea bine definite de pe abdomen, acu tind sa am parte de-o pernuta unica si mare. Batranetile astea...

doro spunea...

nu yukiame, vroiam sa-ti spun ca nu-i fac viata mai usoara :D