duminică, 13 aprilie 2008

aparentele inseala?

Ieri laTNB, pe trepte il asteptam pe Alex. In buza intrarii la metrou 3 chipuri cunoscute, doua femei si un barbat. Vine Alex, il rog sa se aseze langa mine si-l intreb ce poate sa-mi spuna despre cele 3 persoane. Pai.. zice el, femeia in blugi cu camasa alba si geanta neagra e controloare, barbatul pare sa aiba niste probleme grave, iar femeia in verde pare fanatica religioasa. Interesant, zic eu, controloare si barbatul cu probleme grave sunt doi profesori universitari foarte buni, iar fanatica religioasa e decana de la limbi straine. 

8 comentarii:

miclowan spunea...

am cunoscut in vara o femeie pe la 40 si ceva de ani, dupa modul in care vorbea si se purta am catalogat/o involuntar cu apelativul "retard" pentru ca mai apoi sa aflu ca e profesoara universitara :-s deci da aparentele inseala, si uneori mult

Anonim spunea...

:))))))))

alex spunea...

noah, asta am vazut, asta am descris. si inca am fost bland!

Lyna spunea...

=))))))))))))))))))) ... in a 9a pana sa-mi dau seama ca profa mea de TIC ( tehnologia informatiei si a comunicarii ... cica info pt umanisti ) e profa de TIC credeam ca e femeie de serviciu . mai tarziu am aflat ca femeia era inginer . in a 10a ma duc frumos la un bal nush ce , vad o tipa care semana cu o femeie de serviciu . frate hai ca asta e profa si pun pariu ca-i de fizica . de unde ... era femeie de serviciu :)) .

Maria Magdalena spunea...

Este evident ca aparentele inseala intotdeaua.
Mi s-a intamplat de nenumarate ori acest lucru.

Maria Camelia spunea...

Normal ca aparentele inseala foarte mult, in multe din situatii.

Georgiana Mirela spunea...

Prima impresie conteaza foarte tare, iar despre aparente sunt convinsa ca inseala.

Victoria Mirela spunea...

Asta depinde de fiecare...daca aparentele inseala sau nu....dar prima impresie conteaza cel mai tare.