duminică, 14 martie 2010

baton de cereale

Ingrediente: 500 g cereale amestecate ( le gasti gata amestecate in hiper sau magazine cu produse naturale si chiar in farmacii/ plafare); un castronel fructe uscate( eu am avut caise si prune); un castronel nuci si migdale maruntite; 150 g unt, 5 linguri zahar brun; 5 linguri miere; o lingurita scortisoara.


Preparare:
* pe bain-marie topim untul, zaharul, mierea si scortisoara si le amestecam bine.
*le punem peste cereale si amestecam bine.



* punem intr-o tava unsa si acoperita cu hartie de copt si dam la cuptor vreo 25-30 de min.



*lasam sa se raceasca de tot in tava apoi infasuram intr-o folie alimentara de plastic si dam la frig o noapte.



* se papa dimineata sau oricand ne e foame si nu vrem sa papam mancare, simplu, asa cum e sau cu iaurt/ lapte. E foarte bun :D si sanatos.

Niciun comentariu: