Ingrediente:
palarii de ciuperci cate aveti chef sa mancati
cubulete cascaval cate palarii sunt
1- 2 legaturi ceapa verde
sare, piepr, ulei
sos de soia
Preparare:
ciupercile se scapa de picior, se curata, se spala si se scurg; se aseaza intr-o tava; se sareaza si pipereaza fiecare palarie, si se umple cu putin ulei; daca pica ulei si-n tava, nu-i bai, cu atat mai bine.
Se dau la cuptor 10 minute.
Intre timp se taie cubulete cascavalul, si marunt ceapa.( nu va uitati c-am uitat, sunca era pt. altceva :P)
Se scot ciupercutele si-n fiecare palarie se pun ceapa si capac de cascaval.
Se mai dau la cuptor inca 3 minute.
Gata! se toarna sos de soia deasupra ( sau nu, daca nu va place) si se papa cu spor si grija ca sa nu vi se aplece:)
duminică, 7 februarie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu