Ingrediente:
*piscoturi ( cata tava aveti)
*2 conserve de ananas
*rom ( cat va place de alcoolizat)
Pt. crema de vanilie: 4 oua, 500 ml lapte, 100 g zahar, esenta de vanilie, 40 g amidon.
Se face o crema de vanilie calsica, retata aici
Insiropam piscoturile in sucul de la ananas amestecat cu rom ( ochimoetric, pe gustate :P). Le asezam frumos in tava si apoi turnam un strat de crema de vanilie.
Punem deasupra ananas si apoi alt strat de crema de vanilie.
Eu am avut doua boluri, pentru unul mi-a ajuns creama si am mai pus deasupra un piscot maruntit bine cu un varf de lingurita de scortisoara, pentru celalalt nu, asa ca am lasat asa si am ornat cu niste cirese amarui.
Se da la frig cat va putei abtine :)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu