luni, 28 ianuarie 2008

Ultima banda a lui Krapp

Dar asta-i doar pretextul. Pentru cine vrea sa stie despre ce-i vorba in piesa, io-te aci: http://www.teatrulact.ro/ultima_banda.html

Pe mine m-a impresionat altceva. Teatrul Act, cu scara in spirala si tavanul jos, toaleta de unde cei de afara pot auzi foarte bine ce se intampla inauntru, sala foarte mica,( cat o sufragerie mai mare) fara scena,cu parchet pe jos, un fel de bancute de jur imprejur, pe 3 nivele, capitonate for bottom comfort, un public tanar, ramas in incremenire,ca la scoala in timpul inspectiilor, o piesa care debuteaza cu o tuse si un pariu castigat ca in curand spectatorii vor incepe si ei sa tuseasca, un umar pe care mi-am lasat din cand in cand capul, doua maini care n-au putut sa stea una fara cealalta.

10s nada for the tickets :)

10 comentarii:

alex spunea...

ce frumos ai scris :)

Anonim spunea...

welcome :). hope we can do it again soon.
dragut scris, indeed :)
sa incepi citirile incrucisate la recviem... poate il convingem si pe dorin sa participe :D

YukiAme spunea...

yap, ma gandeam la asta, dar tre sa recitesc pasaje din carte :D

alex spunea...

ce sunt citirile incrucisate?

puisorul cufurit spunea...

Mi-a placut mult articolul. Mai ca as merge si eu pe-acolo "in vizita"...

YukiAme spunea...

lecturile incrucisate erau carti pe care eu si nada le citeam si le discutam impreuna, fie pe bolgul ei, fie pe al meu( asta cand aveam blogul 360 pe yahoo). Oricine putea sa participe :)

YukiAme spunea...

@Puiosrul cufurit: si eu as mai vrea sa merg la teatrul Act pentru atmosfera si experienta; cred ca dureaza un pic pana te obisnuiesti sa fii atat de aproape de ce se intampla pe 'scena'.

miclowan spunea...

hm, imi plac la nebunie teatrele experimentale, prin poduri si mansarde, problema e ca le tot muta si am dificultati in a le regasi, oricum super scris

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.