duminică, 17 octombrie 2010

cronica unui film tare prost

credeam ca numic nu poate sa bata in plicticosenie sezonul 7 din Beverly Hills, but I was wrong. Asera ne-am uitat la Sex and the City 2. Doamnee, ce film prost!
Carrie si Big sunt casatoriti de 2 ani. Tocmai le-a venit canapeaua pentru care au asteptat un an si jumatate, iar Big sta cu picioarele pe ea. Le mai trebuie a pice of furniture pentru un colt, si gata, apartamentul ( in care sifonierul e mai mare decat sufrageria) e mobilat.lol!

Charlotte are doua fetite, una asiatica si una care plange non-stop si o dadaca care nu poarta sustien.
Miranda are un sef care n-o lasa sa vorbeasca si pentru ca Steve ii spune 'de ce nu demisionezi, asa ai putea sa participi la concursul de stiinte ( sau ce mama masii a fost) a lui Brady'. Si uite asa, a doua zi in -plina sedinta- Miranda isi da demisia si e foarte fericita ca in sfarsit ajunge la toate chestiutele alea ale copiilor americani pe care workaholicii lor de parinti le tot rateaza si care genereaza tot felul de obsesii si frustrari in viitoarea generarie americana .
Tot nu stim exact ce face Steve, el apare in vreo doua cadre in film ( la fel si Aidan si absolute hunk), dar e clar ca decizia Mirandei, singura care probabil aducea un venit in casa , e o decizie inteleapta.
Samantha are 52 de ani( o spune in gura mare), e la menopauza si ia tot felul de pastile cu toti hormonii posibili ca sa ramana willing for sex.

Pe fondul atator dileme existentiale fetele pleaca in Abu-Dhabi, invitate de un seic, cu toate costurile incluse si royal treatment. Ce se intampla un Abu-Dhabi nu e important pentru ca nu se intampla nimic. Multi wow si wow si wow din partea celor 4, tocuri in desert, si inevitabilul contrast burka-G-string. Carrie il pupa pe Aidan si Big ii cumpara un inel care sa-i aminteasca ca-i maritata, Miranda si Charlotte isi imparatesesc din greutatile de a fi full time mother cu full time nanny deci ce motiv mai bun, cand ai atatea griji pe cap, ca sa te imbeti manga, iar Samantha ba-i la menopazua ba nu e, n-am inteles foarte bine.

Ceva feminism de mana a treia, cateva toale urate si un pic de nefericire de rich spoiled bitch, cam asta ar fi ingredinetele filmului. Enjoy :)

2 comentarii:

puck spunea...

nu nu mersi!:))

yuki spunea...

well puck, take it this way: if you drink enough wine while watching it it becomes bearable :D. this was what i did :D :D