sâmbătă, 20 noiembrie 2010
Pulpa de porc cu mere
Numar portii: 4
Ingrediente:
1 pulpa de porc fara os de aproximativ 1 kg 300
3-4 mere ionatan de marime medie
300 ml de vin rosu demi-dulce ( calitatea vinului influenteaza gustul fripturii)
2 crengute uscate de cimbru
1 bat de scortisoara
2 lg de ulei
1 lg miere
500 ml suc de rosii
2 cani de apa
Preparare:
Pulpa de porc se curata de evenutalele grasimi si se pune la marinat in vin, cimbru si batul de scortisoara cam o ora.
Se curata merele, se taie felii si se pun in tava cu cele 2 lg de ulei. Se aseaza pulpa de porc deasupra, se toarna marinta peste + 2 cani de apa, se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru o ora si jumatate. Dupa 1, 5 ore se scoate, se indeparteaza folia, se amesteca miera cu zeama din tava si se toarna peste carne si mere. Se pune deasupa si sucul de rosii. Se mai lasa in cuptor fara folie cam 30 de minute.
Lasam friptura sa se odihneasca 10-15 minute si servim cu piure de cartofi.
enjoy :)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
http://www.youtube.com/watch?v=hvnftzAEh94
Trimiteți un comentariu