sos de vin si garnitura de cartofi natur cu patrunjel si lamaie.
l.e: am uitata sa pun reteta.
1 kg pulpa de porc
cateva caise uscate
o mana migdale
cimbru uscat
piper boabe
3 lg de ulei
250 ml vin rosu demisec
250 suc de rosii ( sau rosii la conserva date prin blender/ robot)
1 lg sare
bucata de carne se spala si se cresteaza; in crestaturi se baga migdale si caise, apoi se freaca bine cu uleiul, piperul boabe si cimbrul uscat. Daca raman caise si migdale se pun prin tava, langa carne, or sa iasa foarte bune.Se pune vinul + o cana de apa si se da la cuptor 1 ora acoperit cu folie de aluminiu. Dupa o ora se adauga sucul de rosii si se mai completeaza un pic cu apa; se aduaga in rosii lg de sare si sa friptura la cuptor pt. inca o ora, dar la 15 minute o stropim cu sos.
Servim cu cartofi natur.
enjoy :)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarii:
omg, ce bine arata, suna...
citesc la una din cartile tale; am inceput cu' abisex'; not my kind of literature, dar e scrisa bine :)
Am incercat. Foarte bun!!!
Andra: ma bucur mult :)
Trimiteți un comentariu