sâmbătă, 26 martie 2011
salata de leurda cu caju
Ingrediente:
1 legatura leurda ( a fost 1 leu legatura,eu am luat 2)
2 ridichi
o mana de caju crud
zeama de lamaie, ulei de masline dupa gust.
Se spala bine frunzele de leurda, se toaca si se pun intr-un castron. Ridichile se spala si se taie felii subtiri; cajuul se toaca si el; se amesteca cu zeama de lamaie si ulei de masline. Enjoy :)
Leurda are un gust picant, destul de puternic ( i se mai spune si usturoi de padure sau usturoiul ursului), din cauza asta i-am pus caju crud, care este oarecum fad, ca sa balanseze gustul leurdei. Cred ca merge foarte bine asociata cu carnea de miel la cuptor. Pe net gasiti tot felul de retete cu leurda, eu maine o sa pun cealalta legatura in ciorbita de pui cu cartofi, sa vedem ce iese :)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu