--iar am trista la aluat si am folosit pishcoturi inmuiate in siropul in care am ' oparit' fructele. --crema e de vanilie ( 3 oua, 400 ml lapte, 4 lg amidon) si e natural asa de galbena pt ca am folosit oua de tara.
deci ma fci cu nervul. praji cu rubarba e preferata mea din copilarie. am fost in doua piete zilele astea si n-am gasit. azi ma duc in a treaia. daca nici acolo nu gasesc va trebui sa-mi pui la posta, altfel nu mai ai voie sa postezi tarta/praji d-asta pe blog. :D
s-a notat ;) adevarule ca am mancat prima oara rubarba sapt trecuta, la prima tarta; stiam de planta de la tv si mai stiam ca vreau neaprta sa incerc :D
2 comentarii:
deci ma fci cu nervul. praji cu rubarba e preferata mea din copilarie. am fost in doua piete zilele astea si n-am gasit. azi ma duc in a treaia. daca nici acolo nu gasesc va trebui sa-mi pui la posta, altfel nu mai ai voie sa postezi tarta/praji d-asta pe blog. :D
s-a notat ;)
adevarule ca am mancat prima oara rubarba sapt trecuta, la prima tarta; stiam de planta de la tv si mai stiam ca vreau neaprta sa incerc :D
Trimiteți un comentariu