duminică, 29 mai 2011

Visul unei nopti de vara...

la Cisnadioara

Un certain songe, une nuit d'ete
regia: Richard Demarcy

Sa vezi o piesa de Shakaespeare jucata intr-o cetate mediaveala nu poate fi decat o experienta inedita, atat pentru specatori cat si pentru actori si regizori. De unde stim asta? Pentru ca intamplarea a facut sa urcam la cetate impreuna cu regizorul piesei, sa schimbam 3 cuvinte in franceza si 5 in engleza si sa aflam cat de mult ii place strainului Romania.
Piesa, amestec de teatru, muzica si dans, burlesc, dar fara a cadea in vulgar, are in distribuite actori din Franta, Camerun, Taiwan, Senegal, Congo, Portugalia, Quebec Canada si se joaca in franceza, cu replici in engleza si in limbile orginale ale actorilor si chiar, probabil special pentru publicul roman, in romana. La final, bonus: un cantec din Africa Centrala interpretat de actritele din Africa.
Ce mai, experienta multiculturala completa.

5 comentarii:

brightie spunea...

o mai avea vreun rost sa zic ca te invidiez? :)

YukiAme spunea...

ce-i drept, festivalul asta chiar e special, merita venit in sibiu doar pt el :)

Digital Elf spunea...

imi place poza de mor.

YukiAme spunea...

e facuta de mr boldea :)

Anonim spunea...

Wow, amazing [url=http://www.www.saclongchamppascher-fr.eu/sac-%C3%A0-main-longchamp-c-5.html]Sac à Main Longchamp[/url] blog structure! How long have you ever been running a blog for? you make running a blog glance easy. Trousse De Toilette Sac Longcham [url=http://www.www.saclongchamppascher-fr.eu/longchamp-pliage-grande-mura-c-16.html]Longchamp Pliage Grande Mura[/url] , The entire look of your web site is wonderful, as well as the content material!