vineri, 8 octombrie 2010

daily stuff

E vineri si eu ar trebui sa ma duc la piata cause there's no more cooked food in the fridge. Problema e ca n-am chef sa ma misc de la calculator, afara e frig, piata e departe si oricum nu stiu ce sa gatesc. Toata blogosfera culinara pare sa gateasca dovleac sub diferite forme. Singura forma in care eu mamanc dovleac e copt in cuptor, cu zahar si scortisoara. Singura forma in care Alex mamanca dovleac nu exista.
Intre timp mica mea excapada la Bucuresti a picat. Alex are un training la Timisoara vreo 3 zile si eu planuiam s-o tai frumusel la mama cu Transmixul ca sa nu stau singura cuc si sa ma imbolnavesc de urat. Din pacate singurul curs pe care-l am nu se lasa mutat de luni so I'll be stuck here all by myself.
Si tot intre timp ne-a venit dulapul. Pentru ca aici unde stam nu avem biblioteca, nici etajere, nici nimic pe care sa punem carti si multitudinea mea de manuale si bibliorafturi si pana acuma am stat cu ele-n saci si pungi de hiperuri ne-am dat comanda de un dulap. Tadaaaa:


Alex l-a carat singur pe scari doua etaje, iar eu inca nu m-am invrednicit sa asez cartile in el.Well, i'll do that today. or tomorrow. or sunday ca tot o sa fiu singura pe aici.

7 comentarii:

ionuca spunea...

OmG, a apărut deja dovleacul și eu nu știu?!

Până să ajung în Viena, nici eu nu mâncam dovleac decât copt. Dar acolo am dat peste o minunăție care se numește Kürbiscremesuppe (supă cremă de dovleac) și m-am îndrăgostit de supa aia portocalie!

Iar acum am primit de la prietena mea de acolo ulei din sâmburi de dovleac, esențial pentru supă, așa că mă gândesc să dau o tură prin piața :D

Poți să faci ciuperci cu cașcaval la cuptor. Mă tot gândesc la ele de câteva zile, dar am așa multe ciuperci de pădure în congelator, că nu-mi vine să dau banii pe champignon :)

Yuki spunea...

tocmai am venit din piata si da, aici a aparut :) sunt si din aia mari, rotunzi, dar si mai lunguieti, in forma de para :)

am auzit de supa de dovleac sau dovleac in tocanita, dar inca nu ma aventurez :D

cat despre cipercile de padure, de unde le-ai luat? :)

brightie spunea...

sa-l stapaniti sanatosi! :)

Yuki spunea...

multam :)
ii fac poza si cand il imbrac in carti ;)

ionuca spunea...

@Yuki: le-au cules ai mei :P Au niște prieteni care au o casă la țară, lângă o pădure. Când e sezonul ciupercilor, mereu merg acolo și culeg kilograme întregi.

Ioi, tocmai am terminat de gătit supa cremă de dovleac. You MUST do it once. E absolut delicioasă! :)

Ps. Ce mă enervează că nu ai ”subscribe to comments” :(

YukiAme spunea...

cred ca o sa incerc; o sa iau dovleac de halloween, sa-mi fac copt si cred ca bag si o supa mica atunci :)

n-are blogspotul sau nush eu sa setez? :D

ionuca spunea...

Cred că n-are blogspot :D