duminică, 6 martie 2011

let's get fluffy


Nu-mi sta-n fire sa scriu despre cosmeticale, asta si pentru ca ceea ce folosesc e destul de basic: creme (maini, fata, corp) balsam-strugurel de buze, fond de ten si once in a blue moon black eyeliner. Fata de produsele bio am fost mmm, asa si asa, insa de cand le-am incercat de Craciun, there's no return for me to the old stuff.

Sa incep cu cea mai urata chestie din poza si asta pt ca a fost folosita intens, si anume untul solid de corp cu levantica. Il am de la Craciun si ma dau de 2 ori pe saptamana cu el pe picioare! It's magic! Pt prima oara in viata de adult am calcaie fine, fara sa merg la pedichiura. Contine ceara de albine si din cauza asta nu trebuie sa-l folosesc mai des, caci dus fac in fiecare zi :D.

2. Balsamul de buze cu portocale este divin. Cine s-a dat vreodata cu miere pe buze stie ce efect are. Ei bine, balsamul contine ceara de albine si miere de albine, rezista la frig si la vant si needless to say, e delicios.
Si daca tot e recenzie ar trebui sa fiu fair si sa spun ca dupa cel cu scortisoara nu ma dau in vant. Mi se pare cam aspru pentru iarna, mai ales ca buzele mele iarna asta au suferit intens din cauza frigului si unor alte probleme si aveam nevoie de ceva mai fin. Cel cu portocale it's wonderful.

3. Spuma de corp si crema de corp ( care nu e in poza). Despre crema cea mai buna recomandare vine de la mama, caci la ea a ajuns una din cutiutele cumprate. Intr-o zi la telefon mi-a spus asa: " Stii crema aia mica de la tine? Ma dau la 2 zile cu ea, e foarte buna si tine mult." Spuma de corp e mai fina si un pic mai uleioasa. Contine ulei de masline si mie imi cam vine s-o mananc :D.

4. Pernuta cu levantica si cristalul au fost cadou, thank you! Pernuta si-a gasit locul pe un umeras in sifonier, intre doua plovere de lana, iar cristalul l-am pus deja la gat :).


More on pufosenii la ele acasa : Puff O'Sheney

9 comentarii:

puck spunea...

foarte drăguţe ambalajele! şi eu sunt basic la capitolul ăsta. şi de cânf folosesc săpun handmade, nici nu mai am nevoie de crema de corp!

Anonim spunea...

multumesc! ce mă bucur că-ţi plac!

YukiAme spunea...

da, am tot vazut la tine ca scrii despre sapunuri; inca n-am incercat, but I will :)

YukiAme spunea...

pleasure was all mine :)

Anonim spunea...

btw, i'm making soap! <3

YukiAme spunea...

advertise it ;)

Alinutza spunea...

De unde ti le-ai cumparat??

YukiAme spunea...

de pe Pufosenii, am dat comanda; au venit prin posta si plata a fost prin ramburs.
am pus link la sf art ;)

brightie spunea...

m-ai avut la faza cu calcaie fine. ma duc a ma pufosi.