zeama rezultata din: 1 piept de pui, o ceapa, un morcov
1 dovlecel mic
2 ardei capia
1 morocv mare
niste telina ( eu am avut una maaare, jumate la orez, jumate la ciorba azi)
1 canuta orez salbatic
1 cutie ciuperci
1 radacina patrunjel

enjoy :)
Ingrediente Pui cu smantana (2 portii)
1 piept de pui fiert
200 ml smantana pentru gatit
1 ceapa mica, sau jumatate ceapa mare
1/l lg faina
sare, piper,
ingredient secrete: 1 varf de cutit praf de nucsoara

A fost prima oara cand am gatit ceva " in orb" adica, fara sa gust in timpul prepararii sau dupa, si prima oara cand am pus faina in mancare ( nu-mi place sa pun faina in sosuri). Alex spune ca a iesit foarte bun si nu-mi ramane decat sa-l cred pe cuvant pentru ca eu nu manac asa ceva :D
Preparare: pieptul de pui fiert se prajeste in putin ulei, ca sa-i dea culoare. In uleiul rams se caleste ceapa taiata mic-mic. Se adauga faina si se stinge cu putina apa. Se adauga smantana, se amsteca bine; cand sosul incepe sa se ingroase ( o sa fie foarte repede), adaugam sare, piper si nucsoara. Punem si puiul prajit si mai lasam cateva minute pe foc mic; atentie sa nu se prinda de cratita. Gata, e foarte simplu de facus si se pare ca si foarte gustos. Enjoy :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu